Billån uden udbetaling

Del

Hvis du står og skal købe bil, og du i den sammenhæng er på udkig efter et billån, har du to valg. Du kan vælge mellem et billån med eller uden udbetaling.

Normalt når man tager et billån, foregår det på den måde, at man tager et lån på op til 80% af bilens værdi, og udbetaler resten af pengene selv. Når vi taler om et billån uden udbetaling, er det lidt anderledes. Nu er der ikke kun tale op de 80% men 100% af bilens værdi.

Det billigste vil altid være at vælge et billån med udbetaling, eftersom du ikke skal betale renter af de mindst 20%, som du lægger i udbetaling. Det skal du naturligvis, hvis du låner dem. Når det er sagt, er der ikke kun ulemper ved et billån uden udbetaling.

Fordele ved billån uden udbetaling

Der kan være flere grunde til at vælge et billån uden udbetaling. For nogle personer eller familier, er en bil en nødvendighed. Selv når man ikke har budgettet til udbetalingen for et billån, kan det være den rigtige beslutning at købe en bil.

For disse personer, er et billån uden udbetaling et godt alternativ, og billån uden udbetaling kommer heller ikke helt uden fordele. Her er nogle af dem:

  • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet.
  • Du skal ikke udbetale nogle penge selv.
  • Du kan låne til hele bilens værdi.
  • Du behøver ikke have nogen opsparing.

Hvordan tager jeg et billån uden udbetaling?

Nogle långivere kræver, at du udbetaler en vis procentdel af bilens pris, men ler findes flere uafhængige långivere, der vil give dig denne type lån. Som sagt skal du dog være forberedt på, at du skal betale en lidt højere rente.

Du kan finde disse långivere her på Billan.dk, og vi anbefaler, at du kigger på hver enkelt långiver. Det er klogt at at gøre sit hjemmearbejde, og vælge den långiver, der passer bedst til dig. Desuden er det uforpligtende at sende en låneansøgning, så du taber ikke noget ved at prøve.

De lånetilbud du vil modtage, vil være helt individuelle, da den enkelte långiver vil foretage en kreditvurdering af dig som låner. Når du har samlet nogle lånetilbud sammen, kan du vælge det bedste, og så vil du få dine penge udbetalt hurtigst muligt.

Hvis du har svært ved at få et lån, kan du læse vores artikel om billån og rente.