Billån uden sikkerhed

Del

Et billån uden sikkerhed passer godt til dig, der overvejer at købe en lidt ældre bil eller købe bil af en privatperson. Når du tager et billån uden sikkerhed, behøver du nemlig ikke købe bilen af en autoriseret bilforhandler.

Du kan købe bilen direkte af en privatperson, og det spiller ingen rolle hvor gammel bilen er. Din bil behøver heller ikke blive godkendt af långiveren, men for din egen skyld er det bedst, at du kontrollerer at bilen er i god stand.

Da kravene for denne type billån er lavere end for et billån med sikkerhed, findes der folk, der vælger at tage et billån uden sikkerhed, selv når det er en ny bil, de skal til at købe.

Fakta om billån uden sikkerhed

Lånebeløbet. Til forskel fra et billån med sikkerhed, kan du låne til hele bilens værdi, når du tager et billån uden sikkerhed. Det er fantastisk, hvis du ikke selv kan finansiere udbetalingen.

Du kan låne op til 400.000 kroner, mens de fleste långivere har et minimums-lånebeløb, der ligger på 5.000-10.000. Der findes dog billån med endnu lavere lånebeløb, så der er rig mulighed for at tage et billån, uanset hvilken bil, du har i sinde at købe.

Låneperiode. Hvilken låneperiode der passer bedst til dig er selvfølgelig individuel. Hvis du tager et mindre billån, vil perioden være kortere, mens et større billån alt andet lige vil betyde en længere periode.

Som regel kan du vælge imellem en løbetid på 1-12 år.

Långivernes krav. Kravene for et billån uden sikkerhed er ikke specielt høje. Du kan som sagt købe bilen af hvem som helst, og långiveren tager ikke din bil som sikkerhed for lånet. Dog stilles der stadig nogle krav til dig, her er nogle af dem:

  • Du må ikke være registreret i RKI.
  • Du skal have en vis årlig indkomst (forskellig fra långiver til långiver).
  • Du skal have fast arbejde.
  • Du skal have bopæl i Danmark.

Som du kan se, kan de fleste almindelige mennesker tage et billån uden sikkerhed i dag. Vi anbefaler at du søger hos flere forskellige långivere, så du kan finde det bedste og billigste lån for dig.

Det er uforpligtende at sende en låneansøgning.